Milenij d.o.o.

O tvrtki

Software

ICT Usluge

Milenij d.o.o.

Hotelijerstvo

Tu su i dodatni moduli za povezivanje s tel. centralama, payTV sustavima, minibarom, inteligentnim sobama, on-line rezervacijama...

Integrirani programski proizvod iSustav za hotelijerstvo (program za hotel, motel, pansion...), namijenjen je manjim i srednje velikim objektima. Zasniva se na klijent/server sustavu pristupa bazama podataka. Rijetko koji proizvod za hotelijerstvo se može usporediti s iSustav-om u omjeru cijena/mogućnosti. Kako bismo opravdali povjerenje klijenata, iSustav se neprekidno nadograđuje, usavršava i prilagođava zahtjevima korisnika. Svake godine dodaje se 50-ak novih mogućnosti. Uvođenjem novih rješenja korisniku se omogućava brže i efikasnije poslovanje čime postaje konkurentniji i profitabilniji. Zahvaljujući mnogobrojnim mogućnostima programskog sustava, moguće ga je prilagoditi poslovanju svakog objekta. iSustav je napravljen u izravnoj suradnji s tvrtkama i osobama koje imaju dugogodišnje iskustvo u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Tako možete biti sigurni da će program raditi upravo onako kako to Vi očekujete.

Jednostavnost upotrebe

Zahvaljujući jednostavnosti upotrebe, novi korisnici se brzo osposobljavaju za rad i postanu produktivni u veoma kratkom roku obuke. Pomoć za rad je dostupna preko pisanih uputa, a moguće je zatražiti i telefonsku podršku.

Recepcija evidentira i kategorizira hotelske kapacitete, te obavlja poslove prodaje agencijama i individualnim gostima, oblikuje cijene smještaja i naplaćuje usluge. Preko recepcije se odvija prihvat i raspored gostiju po sobama. Sve to se vodi u dnevnim listama dolazaka i odlazaka gostiju. Različitim izvješćima i pregledima, sustav omogućuje uvid u stanje poslovanja, kao i stalan uvid u stvarno stanje hotelskih kapaciteta.

Automatizirane su sve radnje za recepcijsko poslovanje tako da osoblju ostaje više vremena da se posveti gostima, npr.: prijavom gosta u sobu automatski se vodi knjiga gostiju, preko interneta se prijavljuju stranci MUP-u i svi gosti turističkoj zajednici, u restoranu/kafiću omogućuje se gostu stavljanje troška na račun sobe...

Mogućnosti programa

iSustav za hotelijerstvo je moderan, bogat mogućnostima i jednostavan za korištenje. iSustav je rezultat dugogodišnjeg iskustva u razvoju aplikacija za hotele i u potpunosti je domaći proizvod za razliku od sličnih, prevedenih rješenja koja se nalaze na našem tržištu.

Integralni dio sistema

Uz mogućnosti koje Vam pruža iSustav na raspolaganju su Vam i svi ostali dijelovi iSustava kao i njihove mogućnosti. Svi dijelovi iSustava se integriraju u jednu cjelinu što omogućuje automatsko prebacivanje i obradu podataka prilikom korištenja iSustava u knjigovodstvu. Još bi posebno istaknuli iSustav za ugostiteljstvo čime se zaokružuje ponuda usluga hotela prema gostu omogućujući stavljanje troška restorana ili šanka na račun sobe.

Recepcijski dio poslovanja ima sljedeće mogućnosti:

 • Plan soba
  - tablični prikaz hotelskih soba u nekom periodu
  - prikaz popunjenosti, rezervacija...
  - sortiranje po tipu sobe, zauzetosti
 • Rezervacije
  - jednostavno dodavanje rezervacija iz plana soba (ili iz menija)
  - rezervacije za grupe gostiju(tj. agencije)
 • Prihvat gostiju
  - prijava gosta (walk-in)
  - prijava gosta s rezervacijom (check-in)
  - odjava gostiju (check-out)
  - prijava i odjava iz plana soba (ili iz menija)
 • Izrada računa - račun je jedinstven za sve usluge
  - račun za smještaj
  - račun za ostale usluge - sav trošak ostalih usluga se automatski dodaje na račun sobe bez obzira tip usluge (ugostiteljske usluge, minibar, telefon ...)
  - individualni i grupni računi
  - računi za neodjavljene goste (npr. naplata dan prije odlaska)

Liste odlazaka

 • Cjenici
  - cjenik po razdobljima
  - cjenik za agencije (po razdobljima)
  - cjenik u (stranoj) valuti
 • Čišćenje soba
 • Izrada ponuda
 • Prijavnice za MUP i TZ
  - prijenos preko interneta
  - štampa prijavnica
 • Knjiga domaćih i stranih gostiju
 • Mrežni rad
 • Poslovni prihodi, plan prihoda
 • Više od 20 ostalih izvještaja

Automatizirani backup podataka

 • Integracija sa telefonskom centralom
  - automatsko terećenje računa sobe
  - automatsko zaključavanje/otključavanje telefona
  - automatsko buđenje
 • Integracija sa PayTV sustavom (interaktivna televizija)
  - automatsko terećenje računa sobe za korištene usluge (videoteka, internet, interaktivna karta...) 

Dodatni moduli hotelijerstva

Dodatni moduli su zasebni programi koji povezuju iSustav sa određenim vanjskim sustavom.

 • povezivanje s tel. centralom (praćenje tel.poziva i stavljanje na zajednički račun sobe, buđenja, roomservice za sobarice.)
 • povezivanje s PayTV sustavom (raznih proizvođača)
 • minibar u sobama
 • povezivanje s restoranom/kafićem/ (pansionska potrošnja, troškovi na račun sobe)
 • planiranje i naplata najma po satu (konferencijske dvorane, wellness.)
 • internet rezervacije (rezervacija i plaćanje smještaja putem interneta i automatsko ažuriranje u sistemu hotelijerstva)

Telefonska centrala

Modul za povezivanje telefonskih centrala s iSustavom omogućit će vam dodatne komfor u radu: automatsko praćenje i naplata telefonskih troškova, postavljanje automatskog buđenja, uključivanje i isključivanje telefona kad je soba slobodna, sobarice mogu direktno iz sobe uključiti programu oznaku kad je soba očišćena, precheck-out gostiju (gost najavi check-out i kad dođe do recepcije račun je već pripremljen - automatski)...

PayTV sustav

Uvođenjem pametnih TV sustava u hotelu bez integracije s programom recepcije onemogućit će isti taj sustav da koristi sve njegove mogućnosti. A dodatno će zakomplicirati posao osoblju recepcije naplatu i kontrolu dodatnih troškova. Zbog toga je modul za integraciju PayTV sustava s programom recepcije neophodan za svaki objekt koji ima instalirani taj sistem. Neke od važnijih prednosti su: pregleda troškova gostiju u sobi, automatska naplata dodatnih usluga prilikom izrade računa, uključivanje i isključivanje TV signala kad je soba slobodna...

Minibar

Minibar u sobama je svakako dodatni trošak koji se mora naplatiti svakome gostu. Pravilnom evidencijom potrošnje minbara automatski se vodi i robno knjigovodstvo za iste.

Najam

Modul za najam bilo kojeg objekta ili prostorije omogućit će vam evidenciju rezervacija po satu za svaki dan posebno. Svaku od usluga koja je u najmu možete prebaciti na račun sobe ili izdati zaseban račun nevezano na sobu (npr. za najam konferencijske dvorane - gosti ne moraju biti smještaji u hotelu).

On-line rezervacije

Izbacite sve potrebne radnje oko rezervacija sve dok gosti ne stignu u hotel. Više nećete morati raditi potvrde rezervacija, pisati račune za avans ili čak pisati potvrdu rezervacije putem emaila. Vaši gosti mogu cijelu rezervaciju napraviti online uz direktnu naplatu potrebnih sredstava za potvrdu rezervacije.

Inteligentne sobe

Modul za povezivanje šalje podatke na koder kartica za sobu s podacima prijavljenih gostiju. Time smanjujete vrijeme za izradu kartica. Osim što se kartice koriste za ulazak u sobe, mogu se povezati i s modulom ugostiteljstva i tako omogućiti gostu plaćanje karticom na račun sobe.

Ugostiteljstvo i računovodstvo

Odlučite li se za puni paket programa, imat ćete uvezeni sistem koji je povezan na svim nivoima. Time dobivate višestruko: ubrzavate rad jer se svaki podatak upisuje samo jednom, smanjujete mogućnost pogreška i promptno imate najnovije informacije o poslovanju vašeg objekta.

Edukacija, vježba i podrška

Vjerujemo da uspjeh instalacije računalnog programa leži u edukaciji, vježbanju i podršci. Naš ugovor o korištenju i održavanju je među najprihvatljivijima i uključuje besplatne nadogradnje.

U ponudi imamo dvije vrste ugovora o korištenju i održavanju programa. Iznosi paušalnog održavanja su cijenom prilagođeni tako da su prihvatljivi korisnicima različitih veličina a istodobno ne zakidajući one koji imaju održavanje prema intervenciji. Cijena našeg godišnjeg održavanja ponekad ista kao i cijena mjesečnog održavanja naših konkurenata.

Prednosti redovnog paušalnog održavanja

 • besplatna telefonska podrška, savjeti i konzultacije unutar i izvan radnog vremena
 • besplatne modemske ili intervencije putem interneta za vrijeme i izvan radnog vremena
 • prioritet pri svim oblicima intervencija u odnosu na druge korisnike
 • besplatna izrada novih verzija prgrama:
 • zbog nastalih zakonskih promjena
 • zbog uočenih grešaka u prethodnim verzijama
 • na temelju manjih zahtijeva korisnika ili usavršavanja mogućnosti programa
 • besplatni godišnji detaljni pregled i dijagnostika stanja baze podataka
Pošalji upit
Pretraži poslovni software:

Search

Asus najavio tri nova mobitela

Prema dosadašnjim informacijama Asus bi ove godine na MWC 2018 sajam trebao donijeti barem tri nova mobitela – Zenfone 5, Zenfone 5 Lite te Zenfone 5 Max. Kako...

Otkriven novi bug unutar iOS-a

Appleov operativni sustav iOS ovih dana bilježi novi bug, dosta sličan bugovima iz prošlosti toga sustava, kao što je na primjer Effective Power bug iz 2015...

Qualcomm predstavio Snapdragon X24 i X50

Tvrtka Qualcomm predstavila je dva nova modema za mobilne uređaje Snapdragon X24 i Snapdragon X50. Predstavljeni Snapdragon X24 modem na papiru nudi brzine pri...

Exynos 9810 na Geekbenchu

Snapdragon je Qualcommov TOP SoC za 2018. godinu koji će se naći u brojnim TOP modelima ovogodišnjih mobitela. Nedugo potom kroz Geekbench je prošao i...

Samsung DeX Pad

Ove godine Samsungovi novi mobiteli iz serije Galaxy dobit će i novi dock – DeX Pad. Kao što je vidljivo iz priloženih fotografija (rendera), novi modeli...

Prvi čovjek Samsunga osumnjičen za utaju poreza

Lee Kun-hee, dugogodišnji "vladar" koncernom Samsung, posljednjih se godina muči s velikim zdravstvenim problemima. Još 2014. doživio je težak infarkt te je od...

Apple postao najveći proizvođač satova

Prema podacima tvrtke IDC i drugih tvrtki, četvrti kvartal prošle godine bio je najuspješniji kvartal za Apple Watch seriju pametnih satova od njihova prvog...

Kodek H.266 u izradi i stiže 2020. godine

Na seminaru kojeg je u Londonu organizirala tvrtka ATEME koja se specijalizirala za tehnologije namijenjene kompresiji video sadržaja predstavljen je budući...

Android Oreo konačno prešao 1%

Početak je još jednog mjeseca, veljače, a to znači kako je Google objavio i nove informacije vezano uz zastupljenost pojedinih inačica Androida. Na dan 5...

Arctic je predstavio novi CPU hladnjak

Arctic je predstavio novi CPU hladnjak iz svoje Freezer 33 serije. Riječ je o modelu eSport ONE koji se uz dobro hlađenje odlikuje i tihim radom te...

Naši partneri

arnet digital logo lektire.hr logo pr mreža logo poslovnjak.net logo savjetnica logo specijalist logo