Login d.o.o.

O tvrtki

Software

ICT Usluge

Login d.o.o.

LogINFO - aplikativno rješenje za upravljanje poslovnim procesima i svim potencijalima tvrtke - ERP

LogINFO je jednostavno aplikativno rješenje koje korisnika opskrbljuje brzim i točnim informacijama.

LogINFO pomiče težište informacijskog sustava s područja registriranja transakcija na područje planiranja i upravljanja resursima s jedne strane i integraciju s poslovnim okruženjem s druge strane.

Prednosti ponuđenog aplikativnog rješenja

 • potpuna integracija svih modula aplikativnog rješenja
 • fleksibilnost i modularnost
 • jednostavnost i intuitivnost korisničkog sučelja
 • maksimalna automatizacija funkcija informatiziranih poslovnih procesa
 • potpuna dokumentiranost cjelokupnog rješenja

Centralno mjesto u okviru našeg aplikativnog rješenja zauzima modul "LogBI" - Podrška poslovnom odlučivanju koji obuhvaća:

  • izgradnju skladišta podataka namijenjenog tvrtkama u veleprodaji / maloprodaji
  • module za analizu i planiranje, te "kopanje podataka"  za područja prodaje, nabave, distribucije i financija

Komercijalno poslovanje

Predloženo aplikativno rješenje vezano uz komercijalno poslovanje značajno će pridonijeti postizanju osnovnih ciljeva kao što su povećanje produktivnosti, povećanje vrijednosti informacija, stvaranje prednosti nad konkurencijom, smanjenje troškova i povećanje prihoda.

Uvođenje sustava centralnog ugovaranja s dobavljačima i zajedničkog definiranje uvjeta nabave i isporuke robe koje nudi predloženo aplikativno rješenje je osnovni korak u tom pravcu.

Uvođenje centralne kalkulacije za veleprodaju i maloprodaju omogućuje kontrolu prodajnih cijena, definiranje brzih prodajnih akcija kratkog trajanja, praćenje stvarnog učinka akcijskih cijena i planiranje takvih akcija unaprijed.

Sustav centralne kalkulacije uključuje i automatizirani proces izrade uvozne devizne kalkulacije i vođenje prateće dokumentacije što značajno pridonosi ubrzavanju procesa prodaje uvozne robe.

Važno je istaknuti i mogućnost planiranja cijena i razrade objekata po cjenovnim kategorijama i asortimanu.

Posebno treba naglasiti aplikativna rješenja vezana uz automatizaciju naručivanja kako maloprodajnih objekata, tako i u okviru komercijalnog poslovanja, te analizu prodaje na osnovi trenutno ažurnih podataka.

Centralno distributivno skladište

Aplikativno rješenje  nudi podršku poslovnih procesa manipulacije robom u distributivnom skladištu. Informatički su podržani optimalni algoritmi i sistemi za skladištenje artikala, komisioniranje robe po paletama i roll-kontejnerima, rezervacije robe po narudžbama, izradu optimalnih planova otpreme po otpremnim zonama i vožnjama.

Predloženo rješenje omogućava sniženje troškova skladištenja, skraćivanje vremena potrebnog za pripremu narudžbi i otpremu robe, efikasnu kontrolu robu u skladište kako po smještaju tako i po rokovima trajanja.

Maloprodaja

Predloženi koncept rada maloprodaje potpuno automatizira procese prodaje i razduženja skladišta maloprodajnih objekata, naručivanja i prijema robe.
Posebno je važno istaknuti fleksibilno uređivanje prava na korištenje pojedinih procesa u okviru poslovnog sustava maloprodaje i centralizaciju funkcija:

 

 • nabave i naručivanja prema dobavljaču
 • praćenja prodaje
 • održavanja centralnog šifarnika artikala i ean kodova

 

Potpuno je automatiziran i informatiziran proces prijema robe, kontrole zaliha i inventure putem prijenosnih terminala.

Potpuno je automatiziran proces prodaje vagane robe.Omogućena je centralizacija funkcije nadzora maloprodajnih blagajni koja rješava manipulaciju primljenom gotovinom na optimalan način.

Svi su podaci o svim maloprodajnim jedinicama u istoj bazi podataka i trenutno dostupni za analize nabave i prodaje.

Usklađenja zaliha, zaduženje skladišta i razduženje kroz prodaju automatskim je procesima vezano za izradu knjige popisa kao osnove za usklađenje s financijskim knjigovodstvom. Sva knjiženja promjena u financijskom knjigovodstvu nastaju kroz automatizirane procese koji vezuju pojedine transakcije robnog poslovanja s unaprijed definiranim shemama knjiženja u okviru financijskog poslovanja.

Financijsko poslovanje

Aplikativno rješenje koje pokriva financijske tokove postavljeno je na način da se sve transakcije koje se odvijaju u okviru tvrtke mogu unaprijed izdefinirati i na taj način automatizirati proces njihovog evidentiranja u financijskom knjigovodstvu.
Integracija s podsustavom robnog knjigovodstva značajno povećava ažurnost i skraćuje vrijeme potrebno za financijsko evidentiranje nastalih poslovnih promjena.

Za svaku se transakciju određuje tip, prava korisnika, način na koji se knjiži i na koji prelazi iz podsustava robnog, materijalnog ili analitičkih u evidencija u glavnu knjigu.

Sva knjiženja promjena u financijskom knjigovodstvu nastaju kroz automatizirane procese koji vezuju pojedine transakcije robnog poslovanja s unaprijed definiranim shemama knjiženja u okviru financijskog poslovanja.

Jedan se podatak unosi samo na jednom mjestu što značajno umanjuje potrebu usklađivanja analitičkih i sintetičkih evidencija.

Posebno je razrađen sustav platnog prometa koji omogućuje transfer podataka o platnom prometu prema bankama, kao i prihvat izvoda banaka direktno u podsustav platnog prometa bez dodatnih knjiženja i usklađivanja. Naravno da to ima vrlo opipljive rezulatate na ažurnost i točnost  financijskog knjigovodstva.

Podsustav izvještavanja koji omogućuje fleksibilno definiranje potrebnih izvještaja i posebno je prilagođen izvještavanju rukovodnih struktura daje sasvim nove mogućnosti vezane uz poslovno odlučivanje na osnovu ažurnih, točnih i lako razumljivih financijskih izvještaja.

Kratki opis palete proizvoda

LogINFO -  aplikativno rješenje za upravljanje poslovnim procesima i svim potencijalima tvrtke, pokriva široki spektar poslovnih procesa:

- poslovanja s robom
- upravljanja materijalom
- financijsko – računovodstvenog poslovanja
- upravljanja kadrovima

Posebno je važno istaknuti:

1. Poseban podsustav za definiranje:

 • centralne baze podataka,
 • vanjskih mrežnih čvorova,
 • načina sinhronizacije baza podataka po lokacijama s centralom,
 • vrsta transakacija koje se sinhroniziraju

2. Fleksibilno definiranje korisnika sustava i njihovih prava na:

 • korištenje pojedinih dijelova aplikacije
 • pregled, unos i izmjenu podataka

3. Specifičan sistem registriranja transakcija (audit):

 • definiranje korisnika i transakcija koje se registriraju
 • evidentiranje svake transakcije korisnika
 • praćenje informacija o korisniku, točnom vremenu transakcije, tipu transakcije, objektu u bazi nad kojim je izvršena transakcija, identifikatoru retka nad kojim je izvršena transakcija

4. Podsustav izvještavanja:

 • mogućnost definiranja vremena izvođenja izvještaja i mjesta i oblika za spremanje rezultata upita (report scheduling)
 • mogućnost korisničkog definiranja izvještaja posebno dorađenog za područje financijskog poslovanja
 • razrađen podsustav izlaznog formatiranja izvještaja s posebno definiranim vezama prema MS Office paketima
Pošalji upit
Pretraži poslovni software:

Search

Asus najavio tri nova mobitela

Prema dosadašnjim informacijama Asus bi ove godine na MWC 2018 sajam trebao donijeti barem tri nova mobitela – Zenfone 5, Zenfone 5 Lite te Zenfone 5 Max. Kako...

Otkriven novi bug unutar iOS-a

Appleov operativni sustav iOS ovih dana bilježi novi bug, dosta sličan bugovima iz prošlosti toga sustava, kao što je na primjer Effective Power bug iz 2015...

Qualcomm predstavio Snapdragon X24 i X50

Tvrtka Qualcomm predstavila je dva nova modema za mobilne uređaje Snapdragon X24 i Snapdragon X50. Predstavljeni Snapdragon X24 modem na papiru nudi brzine pri...

Exynos 9810 na Geekbenchu

Snapdragon je Qualcommov TOP SoC za 2018. godinu koji će se naći u brojnim TOP modelima ovogodišnjih mobitela. Nedugo potom kroz Geekbench je prošao i...

Samsung DeX Pad

Ove godine Samsungovi novi mobiteli iz serije Galaxy dobit će i novi dock – DeX Pad. Kao što je vidljivo iz priloženih fotografija (rendera), novi modeli...

Prvi čovjek Samsunga osumnjičen za utaju poreza

Lee Kun-hee, dugogodišnji "vladar" koncernom Samsung, posljednjih se godina muči s velikim zdravstvenim problemima. Još 2014. doživio je težak infarkt te je od...

Apple postao najveći proizvođač satova

Prema podacima tvrtke IDC i drugih tvrtki, četvrti kvartal prošle godine bio je najuspješniji kvartal za Apple Watch seriju pametnih satova od njihova prvog...

Kodek H.266 u izradi i stiže 2020. godine

Na seminaru kojeg je u Londonu organizirala tvrtka ATEME koja se specijalizirala za tehnologije namijenjene kompresiji video sadržaja predstavljen je budući...

Android Oreo konačno prešao 1%

Početak je još jednog mjeseca, veljače, a to znači kako je Google objavio i nove informacije vezano uz zastupljenost pojedinih inačica Androida. Na dan 5...

Arctic je predstavio novi CPU hladnjak

Arctic je predstavio novi CPU hladnjak iz svoje Freezer 33 serije. Riječ je o modelu eSport ONE koji se uz dobro hlađenje odlikuje i tihim radom te...

Naši partneri

arnet digital logo lektire.hr logo pr mreža logo poslovnjak.net logo savjetnica logo specijalist logo