Spin Informatica d.o.o.

O tvrtki

Software

ICT Usluge

Spin Informatica d.o.o.

Reference

Naša dosadašnja iskustva obuhvaćaju više od 450 projekata na području integralnih informacijskih sustava za management, trgovinsko poslovanje, upravljanje proizvodnjom u kemijskoj i prehrambenoj industriji, upravljanje poljoprivrednim sustavima, upravljanje ljudskim resursima (HRM), komunalne (billing) sustave i druge javne službe.

Trenutni broj tvrtki
koje svoje poslovanje
vode na Jupiter Software
tehnologiji:

71

Neki od korisnika aplikacije Jupiter Software:

 • Ireks aroma d.o.o. Zagreb
  IREKS AROMA nasljednik je poduzeća Chromos Aroma, osnovanog početkom pedesetih godina. Sestrinska tvrtka Ireksa iz Kulmbacha, jednog od vodećih proizvođača poboljšivača i namjenskih mješavina za kruh, pecivo i slastičarstvo.
 • Žito d.o.o. Osijek
  Jedan od najvećih poslovnih sustava u agro kompleksu Hrvatske. Implementirani Jupiter Software ERP moduli, moduli za poljoprivrednu proizvodnju, otkup žitarica, silosno poslovanje, kooperaciju.
 • Koestlin d.o.o. Bjelovar
  Jupiter Software implementtran u poslovnom i proizvodnom sustavu sa modelom sljedivosti.
 • Bijelić Co. d.o.o. Osijek
  Jupiter Software kao integralna aplikacija za upravljanje sustavom distribucije pića, cigareta i prepaid bonova.
 • PZ Osatina Semeljci
  Najkompleksnija instalacija Jupiter Software u poljoprivrednom sektoru- u najvećoj poljoprivrednoj zadruzi u Hrvatskoj.
 • Glas Slavonije d.d. Osijek
  Jupiter Software ERP moduli u upravljanju poslovnim procesima u medijskoj kući. 
 • Rijekametali d.o.o. Kastav
  Jupiter Software u distribuciji metalnih proizvoda koji se koriste u graditeljstvu. Zastupništvo mnogih poznatih talijanskih i drugih svjetskih tvrtki s poslovanjem u Rijeci i Zagrebu.
 • Biovega d.o.o. Zagreb
  Najveći hrvatski uvoznik i distributer zdrave hrane, uključujući i maloprodaju zdrave hrane, izdavaštvo literature za unapređenje kvalitete življenja i prvi restoran prirodne prehrane prema makrobiotičkim načelima u Hrvatskoj.
 • Novocommerce d.o.o. Osijek
  Trgovina poljoprivrednom mehanizacijom, priključnim poljoprivrednim strojevima, rezervnim dijelovima i servis, te promet poljoprivrednih proizvoda i žive stoke., generalni zastupnik John Deere za Hrvatsku.
 • Dicentra d.o.o. Osijek
  Jupiter Software u upravljanju poslovnim procesima u distribuciji mnogih svjetski poznatih brandova.
 • Gerok d.o.o. Đakovo
  Jedan od vodećih proizvođača pamučne trikotaže u Hrvatskoj. Jupiter Software u upavljanju tvrtkom i sustavom maloprodaje.        
 • Klinička bolnica Osijek
  Implementacija Jupiter Software modula za upravljanje ljudskim resursima, obračunom plaća i upravljanja imovinom.
 • Stipić-Interart d.o.o. Zagreb
  Tvrtka Stipić Interart d.o.o. Zagreb je vodeća hrvatska tvrtka za opremanje poslovnih objekata (Hotel Esplanada Zagreb, HYPO BANK Zagreb, KING CROSS Zagreb, EXPO 2000 Hanover - štand RH) i druge završne radove u građevinarstvu.
 • Osimpex d.o.o. Osijek
  Jupiter Software u poslovnim procesima i procesima veleprodaje i distribucije.
 • Feroimpex d.o.o. Vukovar
  Jupiter Software u poslovnim procesima i procesima veleprodaje i distribucije.          
 • Mega mont d.o.o. Rijeka
  Trgovina, proizvodnja, montaža i servisiranje garažnih vrata i drugih automatiziranih sustava za kontrolu pristupa.
 • DI Geli d.o.o. Đakovo
  Geli je dominanta tvrtka u drvno prerađivačkoj industriji i  proizvodnji kuhinjskog namještaja u Hrvatskoj.
 • Halajko Commerce d.o.o. Slavonski Brod
  Na području brodsko-posavske županije najveći distributer pića i druge robe za ugostiteljstvo.
 • Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva Hrvatske - TISUP
  Tržišni informacijski sustav u poljprivredi - TISUP razvijen na Jupiter Software tehnologijama - prikuplja, obrađuje i distribuira informacije o kretanju cijena poljoprivrednih proizvoda i inputa na području Hrvatske.
 • Konikom d.o.o.
  Konikom je jedan od najvećih distributera i retailera sive, bijele tehnike i informatičke opreme u Hrvatskoj. Sa 30 maloprodajnih objekata pokriva prostor sjeverne i istočne Hrvatske, a najveći objekt nalazi se u City centru u Zagrebu. Jupiter Software pokriva standarne BI, ERP, CRM, HR, WHM funkcionalnosti kao i funkcionalnosti maloprodajnog lanca i servisne službe. Razvojem specifičnih funkcionalnosti pokriveni su poslovi obrade potrošačkih i umirovljeničkih kredita i obročne otplate čekovima građana.
 • Puljanka Brionka d.o.o.
  Najveći istarski proizvođač proizvoda pekarske, slastičarske i tjesteninske industrije sa tradicijom dugom 65 godina. Proizvodnja i prodaja organizirani širom Istre, u vlastitim pekarama i maloprodajnim objektima. Jupiter Software integalno pokriva BI, ERP i HRM funkcionalnosti te proizvodnju s sljedivošću, logistiku i maloprodaju.
 • Mlin i pekare d.o.o.
  Najveća mlinsko-pekarska industrija u sisačko-moslavačkoj županiji. Projektom implementacije Jupiter Software integralno pokriva ERP funkcionalnosti, proizvodnju sa sljedivošću, logistiku, maloprodaju, veleprodaju te procese u silosnom poslovanju i otkupu žitarica.
 • PAN PEK d.o.o.
  Vodeće poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Nude tržištu vrlo široku paletu proizvoda- od osnovnih do specijalnih vrsta kruha i peciva, svježih i pakiranih kolača i torti, pa do proizvoda po narudžbi. Osim kroz veleprodaju (trgovačke kuće, škole, bolnice...) svoje proizvode prodaju i u tridesetak vlastitih specijaliziranih prodavaonica. Jupiter Software integralno rješenje pokriva kompletno poslovanje - od BI i ERP modula do upravljanja proizvodnjom, logistikom i maloprodajnom mrežom.
 • Prvo plinarsko društvo d.o.o.
  PPD Vukovar koncesionar je za distribuciju zemnog plina domaćinstvima i poslovnim subjektima u Vukovarsko-srijemskoj županiji.
 • Fermopromet d.o.o.
  Poljoprivredna grupacija sa tvrtkama u Baranji i Srbiji. Bavi se poljoprivrednom proizvodnjom i veletrgovinom poljoprivrednih proizvoda te lovno-turističkom djelatnošću.
 • Agrokor d.d.  s članicama koncerna: Agrofructus d.o.o., PIK Vinkovci d.d, Vupik d.d.
  Agrokor koncern najveća je privatna kompanija u Hrvatskoj i jedna od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi. Primarne djelatnosti koncerna su proizvodnja i distribucija hrane i pića te maloprodaja. Jupiter Software implementiran je u tri tvrtke članice koncerna, Plodovi zemlje Matijević, Agrofructus i Neretva Fructus, koje se bave organizacijom proizvodnje i otkupom voća i povrća.
 • Agrofructus d.o.o.
  Tvrka iz sastavnice Agrokora za otkup i distribuciju poljoprivrednih proizvoda na području RH. Jupiter Software osim standardnih ERP funkcionalnosti pruža podršku za specifične poslovne procese u otkupu i logistici poljoprivrednih proizvoda od mandarina u dolini Neretve do ratarskih i povrtralskih kultura u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.
 • Agro-honor d.o.o.
  Poduzeće specijalizirano za servisne usluge malih poljoprivrednih strojeva (motokultivatora, motornih pila, kosilica, motornih kosa, pumpi, agregata) i trgovinu na veliko i malo gotovih proizvoda, te pripadajućih rezervnih dijelova u svijetu poznatih proizvođača Stihl, Viking i drugih.
 • Radioton d.o.o.
  Najveći maloprodajni lanac u Našičkom kraju, sa preko 20 maloprodajnih objekata. Osim maloprodajom tvrtka se bavi i veleprodajom, proizvodnjom pića te servisiranjem računala i kućanskih aparata.
 • Vodoprivreda d.d.
  Poduzeće za vodnogospodarsku djelatnost (državanje vodnog dobra, rukovanje sustavom za navodnjavanje, građenje, projektiranje i nadzor, skupljanje, pročišćavanje i distribucija vode i drugo).
  Jupiter Software integrira poslovne funkcije uprave, financija, knjigovodstva, HRM i radnih naloga.
 • Hidroing d.o.o.
  Tvrtka za projektiranje i injženjering, specijalizirana za izradu hidrotehničkih projekata (vodoopskrba, odvodnja, vodocrpilišta, navodnjavanje, brane i sl.).

IZJAVE KLIJENATA

"Jupiter Software tehnologijom, funkcionalnošću i pouzdanošću u potpunosti zadovoljava visoke standarde našeg poslovanja. Svi naši poslovni procesi objedinjeni su u jedinstvenom sustavu što nam omogućava efikasno upravljanje poslovnim procesima. Posebno bi istaknuli kvalitetno rješenje kontrole kvalitete i sljedivosti sirovina u proizvodnom i komercijalnom procesu! Proces implementacije bio je profesionalno vođen, trajao je relativno kratko i bez stresnih situacija."
Ireks aroma d.o.o. Zagreb - Damir Grgin, direktor sektora za financije

"Uvođenjem Jupiter Software-a u naše poslovanje uspijeli smo integrirati naše poslovne operacije u Rijeci i Zagrebu u jedinstven sustav poslovanja. Štoviše, omogućeno nam je da poslovanje obavljamo na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme. Poslovno izvještavanje i kontrola sustava podignuti su na viskoku razinu, a operativno izvođenje poslovnih operacija je pojednostavljeno i međusobno uvezano u jedinstven proces."
Rijekametali d.o.o. Rijeka - Srđan Russo, direktor

"1999. godine među prvima smo implementirali Jupiter Software. Zahvaljujući Jupiter WEB modulima uspjeli smo integrirati različite vidove našeg poslovanja – trgovinu, proizvodnju, zastupanje kao i prostorno udaljene segmente našeg poslovanja – Osijek, D. Miholjac, Kopanica u jedinstvenu cjelinu i tako uspostavili bolju koordinaciju i kontrolu nad poslovnim procesom."
Žito d.o.o. Osijek – Marko Mandžukić, izvršni direktor

"Uvođenjem Jupiter Software sustava ostvarili smo bolju kontrolu nad faktorima našeg poslovanja - materijal, rad i novac.
Komunalni informacijski sustav omogućio nam je da efikasno pratimo velik broj različitih usluga, fleksibilno formiramo strukturu cijena i načine obračuna te pratimo naplatu pojedinih usluga. Posebno cijenimo dobru prilagodljivost sustava kroz parametarsko podešavanje kao i otvorenost sustava za razvoj vlastitih modula i funkcionalnosti."
Papuk d.o.o. Orahovica- Vjekoslav Janečić, IT manager

Koristimo Jupiter Software od 2000. godine. U našem poslu neobično je važno dobro upravljati zalihama, maržama i odnosima s kupcima. Zahvaljujući Jupiter Software imamo kontrolu u realnom vremenu količina, vrijednosti, marže, limita i drugih faktora prodajnog procesa. Jupiter software nam omogućava da svakodnevno napravimo više od 300 isporuka robe našim klijentima. Jupiter Software nam omogućava da na dnevnoj bazi pratimo kretanje i ponašanje kupaca i da interveniramo različitim tržišnim mehanizmima na svaki pad prodaje.
Bijelić Co d.o.o. Osijek – Viktor Bijelić, vlasnik i direktor
  

Pretraži poslovni software:

Search

Asus najavio tri nova mobitela

Prema dosadašnjim informacijama Asus bi ove godine na MWC 2018 sajam trebao donijeti barem tri nova mobitela – Zenfone 5, Zenfone 5 Lite te Zenfone 5 Max. Kako...

Otkriven novi bug unutar iOS-a

Appleov operativni sustav iOS ovih dana bilježi novi bug, dosta sličan bugovima iz prošlosti toga sustava, kao što je na primjer Effective Power bug iz 2015...

Qualcomm predstavio Snapdragon X24 i X50

Tvrtka Qualcomm predstavila je dva nova modema za mobilne uređaje Snapdragon X24 i Snapdragon X50. Predstavljeni Snapdragon X24 modem na papiru nudi brzine pri...

Exynos 9810 na Geekbenchu

Snapdragon je Qualcommov TOP SoC za 2018. godinu koji će se naći u brojnim TOP modelima ovogodišnjih mobitela. Nedugo potom kroz Geekbench je prošao i...

Samsung DeX Pad

Ove godine Samsungovi novi mobiteli iz serije Galaxy dobit će i novi dock – DeX Pad. Kao što je vidljivo iz priloženih fotografija (rendera), novi modeli...

Prvi čovjek Samsunga osumnjičen za utaju poreza

Lee Kun-hee, dugogodišnji "vladar" koncernom Samsung, posljednjih se godina muči s velikim zdravstvenim problemima. Još 2014. doživio je težak infarkt te je od...

Apple postao najveći proizvođač satova

Prema podacima tvrtke IDC i drugih tvrtki, četvrti kvartal prošle godine bio je najuspješniji kvartal za Apple Watch seriju pametnih satova od njihova prvog...

Kodek H.266 u izradi i stiže 2020. godine

Na seminaru kojeg je u Londonu organizirala tvrtka ATEME koja se specijalizirala za tehnologije namijenjene kompresiji video sadržaja predstavljen je budući...

Android Oreo konačno prešao 1%

Početak je još jednog mjeseca, veljače, a to znači kako je Google objavio i nove informacije vezano uz zastupljenost pojedinih inačica Androida. Na dan 5...

Arctic je predstavio novi CPU hladnjak

Arctic je predstavio novi CPU hladnjak iz svoje Freezer 33 serije. Riječ je o modelu eSport ONE koji se uz dobro hlađenje odlikuje i tihim radom te...

Naši partneri

arnet digital logo lektire.hr logo pr mreža logo poslovnjak.net logo savjetnica logo specijalist logo