Times Computers d.o.o.

O tvrtki

Software

ICT Usluge

Times Computers d.o.o.

Ambulantna prodaja

Upravljanje objektima

Modul Ambulantna prodaja s programskim paketom Times Integrator 2000! čini integriranu cjelinu. Sam pojam ambulantna prodaja označava način prodaje prilikom kojeg prodavač robu dostavlja na mjesto prodaje te odmah izdaje potrebnu dokumentaciju.

Automatsko generiranje temeljnica

Specijalizirana rješenja

Prema shemama kontiranja (konta i protukonta kumulativno ili analitički po mjestima troška) koje se određuju u dogovoru s korisnikom za ponuđene module (veleprodaja, maloprodaja, ugostiteljstvo, obračun plaća, dugotrajna imovina).

Carinsko skladište tipa D

Trgovina, nabava, proizvodnja

Aplikativno rješenje za praćenje stanja carinskog skladišta tipa D.

Devizno poslovanje

Financijski sustavi

Tečajna lista. Promet kupaca i dobavljača. Devizni žiro računi. Devizne blagajne po valutama. Automatsko generiranje deviznog blagajničkog izvješća. Revalorizacija na datum.

Dugotrajna imovina

Knjigovodstvo

Knjiga i kartica inventara. Obrade. Amortizacija po linearnoj metodi. Izvješća. Obrasci PA i PANO. Inventurna lista.

e-Timesov sustav za izvještavanje menadžmenta

Informacijski sustavi

Sustav za izvještavanje menedžmenta, sustav omogućuje da menedžment svako jutro dobije prikaze svih najbitnijih elemenata poslovanja na temelju integriranosti raspoloživih podataka na ekranu računala tabelarne i grafičke kako bi na temelju njih donosili ispravne poslovne odluke te kao takav izravno utječe na poslovne rezultate tvrtke.

Financijsko knjigovodstvo (Glavna knjiga i salda konti)

Knjigovodstvo

Matični podaci. Knjige ulaznih i izlaznih računa. Knjiženja. Putni nalozi i obračun dnevnica. Blagajna. Obraun kamata. Salda konti.

Honorari

Financijski sustavi

Matičnipodaci. Obračun honorara. Obrasci (R-S, IDD, PK2, ID1). Izvješća o isplaćenim honorarima.

Kadrovska evidencija

CRM, HRM

Svi podaci o radniku (osobni podaci radnika, radni staž, obrazovanje i pregledi po tim podacima).

Kataloška prodaja

CRM, HRM

Karakteristika kataloške prodaje je intezivna komunikacija sa kupcem putem kataloga, pisama, specijalnih ponuda i sl. Kako se radi o direktnoj, na individualnog kupca usmjerenoj komunikaciji, osigurana je kvalitetna baza podataka o svakom kupcu i njegovoj povijesti.

Komisija

Trgovina, nabava, proizvodnja

Modul za praćenje stanja artikala preuzetih od komitenata u svrhu komisione prodaje.

Likvidacija

Knjigovodstvo

Likvidacija ulaznih računa. Automatski prijenos dokumenata. Djelomično i likvidiranje u cjelosti. Dinamičko generiranje izvješća. Pregled računa i dokumenata.

Maloprodaja - uredsko poslovanje

Trgovina, nabava, proizvodnja

Matični podaci kupaca. Prijemni list. Primke iz veleprodaje. Generiranje dokumenata. Računi. Zapisnici. Inventura. Maloprodaja - Blagajna.

Marine

Upravljanje objektima

Programsko rješenje za praćenje rada marine sastoji se od slijedećih cjelina: Matični podaci (partneri/ vlasnici plovila, plovila, kategorije plovila, lokacije, usluge, vezovi).

Naručivanje

Trgovina, nabava, proizvodnja

Obzirom da politika naručivanja robe, materijala ovisi o više faktora (kao što su na primjer djelatnost tvrtke, veličina tvrtke, kanali dobave, odnos prema dobavljačima, načini plaćanja i sl.) postoje i različiti načini za izračunavanje optimalnih količina koje će uspješno zadovoljiti potrebe Vaše tvrtke.

Obračun plaća

Knjigovodstvo

Matični podaci. Samostalno šifriranje zarada. Krediti. Obračun plaće. Automatska obrada podataka o toplom obroku i prijevozu. Rekapitalizacija obračuna. Liste obračuna. Izvješća.

Pisarnica

Specijalizirana rješenja

Mogućnost brzog pretraživanja po svim bitnim podacima: po klasama, subjektima, datumu preuzimanja, po pošiljateljima, organizacijskim jedinicama, i sl.

Potrošački krediti

Financijski sustavi

Evidencija kredita. Praćenje rata kredita. Evidencija uplata građana i zatvaranja kredita. Izvješća i opomene. Obračun kamata.

Proizvodnja

Trgovina, nabava, proizvodnja

Šifranici. Jednostavna proizvodnja. "Prava" proizvodnja. Pregledi u robnom - financijski i materijalno.

Recepcija za Hotele

Upravljanje objektima

Modul Recepcije je kao i prethodno spomenuti moduli dio programskog paketa Times Integrator 2000!. Namijenjen je za cjelokupnu podršku poslovanju hotela.

Sitan inventar

Knjigovodstvo

Šifranik sitnog inventara. Zaduženja skladišta. Razduženja skladišta. Prebacivanje sitnog inventara. Kartica sitnog inventara. Inventura sitnog inventara.

Times Intergrator

Informacijski sustavi

Sustav ima 99,9% stabilnost i konzistentnost podataka, robusnost koja se očituje u neograničenom broju radnih mjesta i neograničenom broju podataka.

Ugostiteljstvo

Upravljanje objektima

"UGO" je programski paket za informatizaciju ugostiteljskog poslovanja.

Veleprodaja - robno materijalno knjigovodstvo

Trgovina, nabava, proizvodnja

Skladišna aplikacija. Aplikacija u komercijali. Robno-materijalno knjigovodstvo.

Pretraži poslovni software:

Search

Asus najavio tri nova mobitela

Prema dosadašnjim informacijama Asus bi ove godine na MWC 2018 sajam trebao donijeti barem tri nova mobitela – Zenfone 5, Zenfone 5 Lite te Zenfone 5 Max. Kako...

Otkriven novi bug unutar iOS-a

Appleov operativni sustav iOS ovih dana bilježi novi bug, dosta sličan bugovima iz prošlosti toga sustava, kao što je na primjer Effective Power bug iz 2015...

Qualcomm predstavio Snapdragon X24 i X50

Tvrtka Qualcomm predstavila je dva nova modema za mobilne uređaje Snapdragon X24 i Snapdragon X50. Predstavljeni Snapdragon X24 modem na papiru nudi brzine pri...

Exynos 9810 na Geekbenchu

Snapdragon je Qualcommov TOP SoC za 2018. godinu koji će se naći u brojnim TOP modelima ovogodišnjih mobitela. Nedugo potom kroz Geekbench je prošao i...

Samsung DeX Pad

Ove godine Samsungovi novi mobiteli iz serije Galaxy dobit će i novi dock – DeX Pad. Kao što je vidljivo iz priloženih fotografija (rendera), novi modeli...

Prvi čovjek Samsunga osumnjičen za utaju poreza

Lee Kun-hee, dugogodišnji "vladar" koncernom Samsung, posljednjih se godina muči s velikim zdravstvenim problemima. Još 2014. doživio je težak infarkt te je od...

Apple postao najveći proizvođač satova

Prema podacima tvrtke IDC i drugih tvrtki, četvrti kvartal prošle godine bio je najuspješniji kvartal za Apple Watch seriju pametnih satova od njihova prvog...

Kodek H.266 u izradi i stiže 2020. godine

Na seminaru kojeg je u Londonu organizirala tvrtka ATEME koja se specijalizirala za tehnologije namijenjene kompresiji video sadržaja predstavljen je budući...

Android Oreo konačno prešao 1%

Početak je još jednog mjeseca, veljače, a to znači kako je Google objavio i nove informacije vezano uz zastupljenost pojedinih inačica Androida. Na dan 5...

Arctic je predstavio novi CPU hladnjak

Arctic je predstavio novi CPU hladnjak iz svoje Freezer 33 serije. Riječ je o modelu eSport ONE koji se uz dobro hlađenje odlikuje i tihim radom te...

Naši partneri

arnet digital logo lektire.hr logo pr mreža logo poslovnjak.net logo savjetnica logo specijalist logo